Hamsii prăjite

de madi_marin in Peste, 8 Oct 2011 | 6441 vizualizari

 

Pentru că sunt amatoare de peşte .....am pregătit rapid aceste hamsiuţe prăjite şi le-am servit evident stropite cu zeamă de lămâie şi mujdei. Mi-au adus aminte de cele de la mare .....

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsii proaspete
  • mălai
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mujdei
  • zeamă de lămaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prăjite:

Hamsiile se curăţă de cap şi intestine. Se presară cu sare şi piper şi se dau prin mălai. Se prajesc în ulei încins. Se scot pe un şervet absorbant.

Se servesc cu lămâie şi mujdei de usturoi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prăjite" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

la 15:22

Supă/ Cremă de linte

pe 01.12 la 20:23

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR