Haselnuß Makronen

de Cris2711 in Dulciuri, 18 Noi 2012 | 2990 vizualizari

 

Compozitia se orneaza pe Oblaten-sunt niste vafe din faina comestibile,nu stiu cum se numesc pe romaneste dar sunt asemanatoare cu banutii de la biserica evanghelica:)

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 250 gr.zahar pudra
  • coaja de lamaie
  • 350 gr. alune macinate sau nuci macinate

vafe din faina pentru ornat

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Haselnuß Makronen:

Se bat albusurile foarte bine ,apoi se adauga zaharul pudra.


Se amesteca cu alunele macinate sau nuca macinata si coaja de lamaie.


Compozitia se lasa la frigider pentru 2-3 ore.


Aceasta compozitie se orneaza pe aceste vafe din faina,eu le-am cumparat.


Apoi se adauga la cuptor,pe o tava,la 125 ° Celsius,circa 20 de minute.


Sunt grozav de delicioase;;)

 

TIPS-URI

1

nuci macinate

Daca ti-a placut reteta noastra "Haselnuß Makronen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Cris2711 1

19.11.2012, 21:58

Simo,ihiii

RuxyRux 1

20.11.2012, 18:47

Deja mi-am imaginat gustul...imi plac mult!

Cris2711 1

20.11.2012, 19:50

Ruxydraga mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Faguri