Hotdog imblanit

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2014 | 799 vizualizari

 

O idee pentru pachetelul de scoala.

 

INGREDIENTE

  • o portie de aluat pentru paine sau pizza
  • 8 crenvusti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hotdog imblanit:

Preincalzim cuptorul.


Impartim aluatul de paine in 8 bucati. Presaram pe masa de lucru faina si luam una din bucatile de aluat. O intindem cu sucitorul, foaia nu trebuie sa fie subtire, doar cat sa fie destul de intinsa ca sa putem pune crenvustiul.


Punem la mijloc un crenvusti, il "invelim" si il impachetam. Punem in tava, dar cu partea unde sunt capetele de la impachetat in jos. La fel procedam si cu restul bucatilor de aluat.


Optional, putem sa ungem cu ou fiecare bucata, pentru o culoare mai frumoasa.


Se da tava la cuptor si se coc cam 20-25 de minute.


Se lasa sa se raceasca si se servesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hotdog imblanit" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

13.09.2014, 18:45

-Miti- 1

13.09.2014, 21:06

Andreea Caroline 1

13.09.2014, 21:34

O foarte buna idee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Hribi cu maioneza