Hrean la borcan

de mimmi in Conserve, 20 Iul 2011 | 4597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g hrean
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri maioneza
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean la borcan:

Curatam hreanul,il spalam si il dam pe razatoare. Il piperam il saram dupa gust si il amestecam cu maioneza si smantana. Il tinem la frigider in borcane sterilizate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Hrean la borcan-0
Hrean la borcan-1

COMENTARII (9)

marcela1979

marcela1979 1

20.07.2011, 19:32

imi place

alinutzika

alinutzika 1

20.07.2011, 21:47

delicios..si eu il fac asemanator

mimmi

mimmi 1

21.07.2011, 12:51


Onesta eu fac cate 2 borcanase si le tin la frigider.
Stau,numai ca noua ne place mult si se termina repede !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!