Ketchup

de Dea_Dea in Conserve, 26 Aug 2013 | 9651 vizualizari

 

Ca in fiecare an facem si o portie de ketchup :)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 6 mere
  • 6 cepe
  • 12 gogosari
  • 3 linguri sare
  • 6 linguri otet
  • 3 varfuri cutite scortisoara
  • 30 boabe piper
  • 15 boabe enibahar
  • 3 foi dafin
  • 3 ardei iuti
  • 15 cuisoare
  • 3 linguri boia dulce
  • 8 catei de usturoi
  • 2 cani de apa
  • 300 grame de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Legumele si merele se curata si se taie cuburi si se pun la fiert cu toate condimentele si apa in afara de zahar.

Se fierb toate o ora dupa care se lasa la racit.

Apoi le strecuram sau le dam prin masina de rosii se adauga zaharul si se mai pun la fiert 30 min.
Dupa ce s-au fiert se pun in sticle si se lasa la racit fara sa se miste.

TIPS-URI

1

De obicei eu pun varful de la cutit sub sticla.

2

Am dat de 2 ori prin masina de rosii.

3

Mi-au iesit 15 sticlute de 250 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ketchup Panacris 2