Ketchup

de Dea_Dea in Conserve, 26 Aug 2013 | 7386 vizualizari

 

Ca in fiecare an facem si o portie de ketchup :)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 6 mere
  • 6 cepe
  • 12 gogosari
  • 3 linguri sare
  • 6 linguri otet
  • 3 varfuri cutite scortisoara
  • 30 boabe piper
  • 15 boabe enibahar
  • 3 foi dafin
  • 3 ardei iuti
  • 15 cuisoare
  • 3 linguri boia dulce
  • 8 catei de usturoi
  • 2 cani de apa
  • 300 grame de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Legumele si merele se curata si se taie cuburi si se pun la fiert cu toate condimentele si apa in afara de zahar.


Se fierb toate o ora dupa care se lasa la racit.


Apoi le strecuram sau le dam prin masina de rosii se adauga zaharul si se mai pun la fiert 30 min.

Dupa ce s-au fiert se pun in sticle si se lasa la racit fara sa se miste.

 

TIPS-URI

1

De obicei eu pun varful de la cutit sub sticla.

2

Am dat de 2 ori prin masina de rosii.

3

Mi-au iesit 15 sticlute de 250 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Dea_Dea 1

26.08.2013, 14:51

Multumesc dragilor

MotanLaOale 1

26.08.2013, 14:57

Rocsi 1

26.08.2013, 20:19

Am vazut reteta si pe blog. Este super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa