Rosii in bulion

de alinutzika in Conserve, 28 Aug 2011 | 4502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii cherry
  • bulion din rosii de casa
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii in bulion:

Am spalat rosiile si le-am intepat putin cu o scobitoare, ca sa nu plesneasca la fiert, ci sa-si pastreze forma si le-am pus in borcane. Peste ele am pus bulionul, amestecat cu conservant si am sigilat borcanele. Le-am pus la fiert in apa pt aproximativ 30 minute din momentul fierberii.

Gata operatiunea!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Panacris 1

30.08.2011, 14:26

Super!

alinutzika 1

30.08.2011, 15:49

Eduard, rocsi, panacris..va multumesc

mareiana2005 1

02.09.2011, 16:48

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai, conservata pentru iarna