Hummus

de sebirizescu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 2219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de naut
  • 1 catel de usturoi
  • putina apa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Nautul se clateste sub jet de apa si se pune in blenderul Oster.


Se pun condimentele si usturoiul pisat.


Treptat se adauga apa in timp ce pornim blenderul la viteza a 2-a pana devine pasta.


Se pune pasta intr-un castron, deaspura punel putin ulei de masline si presaram boia dulce.

 

TIPS-URI

1

Se serveste pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Cris2711 1

29.12.2015, 20:19

vreau si eu sa fac,arata senzational

Adele 1

29.12.2015, 20:22

Bun

sebirizescu 1

29.12.2015, 21:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de naut