Hummus cu avocado

de Ela68 in Vegan / Raw vegan, 6 Ian 2014 | 27652 vizualizari

 

Un aperitiv extrem de usor de realizat si foarte gustos. Imi pare rau ca am descoperit atat de tarziu faptul ca avocado poate fi atat de bun in diverse combinatii. Mare grija insa, consumat in cantitati mari pot aparea riscuri medicale.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr naut fiert ( sau 1 cutie de naut )
  • 1 avocado bine copt curatat de coajasi taiat felii
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 1 legatura mica de patrunjel ( tocata mare )
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/4 lingurita sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita pasta susan
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus cu avocado:

Am avut o punguta de naut pe care am lasat-o 16 ore la inmuiat, apoi am fiert nautul aproximativ o ora. Din 200 grame am facut aceasta pasta, iar din restul am preparat falafel. Punem in blender toate ingredientele si le mixam pana ce obtinem o pasta fina. Pastram la frigider pana la servire. Se serveste cu painica prajita sau pasca din grau integral. 

TIPS-URI

1

recomand nautul la cutie, pasta iese mult mai fina,

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lia_ 1

07.01.2014, 20:17

sunt inca nehotarata daca sa il fac, din motive de sot

Ela68 1

07.01.2014, 21:11

il faci pentru tine Lia

monik80 1

18.03.2015, 22:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de humus cu leurda