Humus reteta

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 6033 vizualizari

 

 Humus reteta

 

INGREDIENTE

  • Humus reteta
  • 1 conserva (400 gr) naut, scurs
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 2 linguri bulion de tomate
  • 2 linguri pasta de susan
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • Sare, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta:

Humus reteta Pune toate ingredientele in blender si paseaza-le pana se obtine o pasta omogena.Serveste humusul cu paine prajita sau legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Miha 1

08.10.2010, 22:31

alinutza1983 1

09.10.2010, 18:58

...buuuuunnnnn....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Hummus (pasta de naut)