Humus reteta

de miremirc in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 4677 vizualizari

 

 Humus reteta

 

INGREDIENTE

  • Humus reteta
  • 500 g naut
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 4 lg ulei de masline
  • 2 lg pasta de susan
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta:

Humus reteta


Nautul se tine o noapte in apa rece.A doua zi il punem la fiert in apa pana se inmoaie, apoi adaugam sare; dupa ce s-a fiert nautul il punem sub jet de apa rece intr-o strecuratoare,apoi il tocam cu blenderu .Se amesteca cu pasta de susan (eu am pus 2 lg susan in rasnita de cafea si am facut pasta), cu usturoiul maruntit, cu uleiul de masline, cu zeama de lamaie, sarea, apoi il tocam din nou cu blenderu .

Se decoreaza cu piper macinat, masline si patrunjel si se serveste pe paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 13:12

cred k o sa incerc si eu

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 22:19

Bya Ralu 1

29.07.2013, 22:43

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut ca in ardeal