Ia gogoasa neamuleee!

de Miha in Dulciuri, 9 Sep 2009 | 7311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 ml lapte caldut
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei
  • 50 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 cutie crema de unt Milli
  • 2 lingurite drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 550 g faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ia gogoasa neamuleee!:

Aluatul l-am preparat la masina de paine,programul framantare+dospire,in total 1 ora si jumatate.Am pus ingredientele in cuva masinii si am scos aluatul pe masa infainata cand a fost gata crescut.


Intindem o foaie groasa de 1cm-1.5cm,dupa care incepem sa decupam diverse forme,in functie de dorinta copilului. :)

Noi am facut floricele,stelute si cercuri.


Iar la sfarsit am facut si niste minciunele. :) Am taiat aluatul in benzi dreptunghiulare,pe care le-am crestat la mijloc.Unul din capete l-am trecut prin crestatura si am obtinut niste minciunele tare frumusele.



Robert a fost tare contrariat de aceasta denumire,nu pricepea el cum poate minti o gogoasa. :)))



Toate formele taiate si invartite :) din aluat se prajesc in ulei bine incins pana se rumenesc,pe ambele parti.



Se pudreaza cu zahar din belsug.


Bune si pufoase! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ia gogoasa neamuleee!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Miha 1

10.11.2009, 10:16

Danny, este vorba de crema de unt de la Milli. E o crema gen Philadelphia cu gust de unt. Nu mai stiu exact proportia de unt din crema, ca nu mai am acum in casa, dar din amintiri, cred ca e undeva la 35-40%.

elena1988 1

06.03.2011, 08:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort curcubeu
  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

  • 01

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rabarbura