Iahnie de fasole

de JulyCris in Mancaruri de post, 6 Mar 2014 | 2420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 5-6 cepe
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 1 morcov
  • ulei pt calit ceapa
  • o capatana usturoi
  • sare,delikat
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se alege de impuritati,se spala bine si se lasa in apa(ideal ar fi peste noapte ca sa se umfle bine,fierbe mai repede.) Daca nu,merge facuta si pe loc. :) Se acopera cu apa si se pune pe foc. Se lasa sa dea cateva clocote,apoi se schimba apa. Repetati procedeul de 3 ori.(eu asa fac,nici asta nu e obligatoriu.)Ultima data,umplem cratita cu apa si lasam sa fiarba fasolea.Morcovul l-am pus intreg la fiert cu fasolea. Adaugam sare sau delikat. Amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca.Lasam sa scada apa foarte bine.Cand fasolea e fiarta foarte bine,o pasam cu instrumentul pt piure. Deasupra se pune ceapa calita pe care o facem asa:


Curatam,spalam si taiem ceapa marunt.Incingem uleiul in tigaie,adaugam ceapa si lasam sa se caleasca pana devine aurie.Adaugam pasta de tomate si mai lasam pe foc 10 minute. Curatam usturoiul si-l maruntim bine sau il pisam si il unem peste ceapa. Toata compozitia o punem peste fasole. Adaugam patrunjel tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simona72 1

06.03.2014, 11:32

Ce buna-i!

JulyCris 1

06.03.2014, 18:33

Sar'na tuturor!

laura_n 1

07.03.2014, 15:16

o bunatateee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta (de post)