Mancare de mazare cu ceapa rosie

de alina_paula in Mancaruri de post, 23 Noi 2012 | 10644 vizualizari

 

si fiindca suntem in postul Craciunului ..o mancarica de post gustoasa si hranitoare...

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare
  • 3 cepe rosii
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 4 linguri pasta tomate
  • 1 legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu ceapa rosie:

Ceapa curatata se taie marunt si se pune la calit. Ardeiul se spala si se taie iar morcovul se rade pe razatoarea cu ochiuri mari. Dupa ce ceapa devine sticloasa se pune o ceasca de apa calda si se pun si ardeii si morcovul si se fierb pana se inmoaie legumele si ceapa. Apoi se pune mazarea (a mea a fost de la congelator, dar daca este proaspata se fierbe si apoi se adauga ) si se adauga apa calda cat sa le acopere. Se pune si pasta de tomate si se mai fierbe 5-10 minute apoi se opreste focul si se adauga mararul tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, de post