Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati

de housy in Mancaruri de legume, 1 Dec 2010 | 4283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 400gr cu fasole uscata
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 lingura ulei
  • 2 carnati trandafir
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri pasta de ardei rosu
  • 6 linguri pline malai
  • 2 cani apa
  • castraveciori murati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati:



  • fasolea se clateste si se pune la fiert, timp in care se schimba 2-3 randuri de apa la ea

  • se curata si se spala morcovul, ceapa, ardeiul, se toaca marunt sau se dau pe razatoarea mare, dupa caz, si se pun separat la calin intr-o lingura de ulei

  • din cand in cand se mai adauga putina apa, pentru a se innabusi legumule

  • carnatiul se taie felii sau cubulete, cum doriti

  • dupa ce fasolea e fiarta, si majoritatea apei s-a evaporat, se adauga legumele calite, se pun si carnaciorii, se presara sare, piper, patrunjel si 2 linguri de pasta de ardei

  • se potriveste de gust, se mai lasa putin la foc mic, dupa care se stinge focul si se lasa acoperita oala cu capac.

  • intre timp se face o mamaliguta

  • se taie niste castraveciori murati, si se serveste calda!!


Asa pranz, mai rar.........!!! :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

28.05.2011, 17:20

bun de tot

alexandrinapop 1

26.08.2011, 16:00

mie in general nu imi place fasolea dar reteta asta a ta imi lasa gura apa . clar am sa o fac si eu

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:42

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peste copt cu ierburi aromate

ieri la 22:23

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

ieri la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

pe 21.08 la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

pe 21.08 la 23:06

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati de casa