Iahnie de fasole cu carne

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2010 | 4928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • carne de porc afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • tarhon
  • cimbru
  • sare,ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carne:

Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi.Se fierbe in 2-3 ape cu sare,la foc mic pana se inmoaie bine.In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole.


Intre timp calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta de tomate.Adaugam prajeala,rosiile decojite si zdrobite ,foaia de dafin si cimbrul fasolei si lasam la fiert la foc mic pana scade.Condimentam si sevim alaturi de o ceapa "sparta":))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

17.04.2010, 16:25

foarte consistenta

Pasiune pentru bucatarie 1

17.04.2010, 17:31

multumesc

adry88 1

07.07.2011, 16:30

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun