Iahnie de fasole cu costiţă de porc

de diaconta in Porc, 9 Oct 2012 | 14472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole uscata
  • 300 gr costiţă de porc afumată
  • O ceapa uscata
  • O ceapa verde
  • 3-4 morcovi
  • Patrunjel radacina
  • O rosie
  • Un ardei galben
  • 100 ml suc de rosii
  • Ulei
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu costiţă de porc:

Fasolea se spala si se lasa în apa rece pâna a doua zi.

Costiţa se spala si se taie bucati mai mari.

Zarzavatul se curata si se taie rondele.

Punem fasolea sa fiarba un clocot,apoi aruncam apa si o punem in alta apa fierbinte.Adaugam costiţa si ceapa uscata taiata marunt.

Adaugam sare si lasam sa fiarba pana cand se înmoaie fasolea.

Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa verde taiata marunt si zarzavatul.Punem putina boia si apoi golim în oala in care fierbem fasolea.Punem si piperul.

Când fasolea este fiarta si a scazut apa,adaugam sucul de rosii,iar la final mararul verde.

Pot sa spun doar ca a fost cam ….puţină

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu costiţă de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu ciolan afumat