Iahnie de fasole cu costiţă de porc

de diaconta in Porc, 9 Oct 2012 | 8917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole uscata
  • 300 gr costiţă de porc afumată
  • O ceapa uscata
  • O ceapa verde
  • 3-4 morcovi
  • Patrunjel radacina
  • O rosie
  • Un ardei galben
  • 100 ml suc de rosii
  • Ulei
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu costiţă de porc:

Fasolea se spala si se lasa în apa rece pâna a doua zi.


Costiţa se spala si se taie bucati mai mari.


Zarzavatul se curata si se taie rondele.


Punem fasolea sa fiarba un clocot,apoi aruncam apa si o punem in alta apa fierbinte.Adaugam costiţa si ceapa uscata taiata marunt.


Adaugam sare si lasam sa fiarba pana cand se înmoaie fasolea.


Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa verde taiata marunt si zarzavatul.Punem putina boia si apoi golim în oala in care fierbem fasolea.Punem si piperul.


Când fasolea este fiarta si a scazut apa,adaugam sucul de rosii,iar la final mararul verde.


Pot sa spun doar ca a fost cam ….puţină


Poftă bună !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu costiţă de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

mirela0911 1

15.10.2012, 23:10

Valeuuuu cum arata!

sebirizescu 1

27.01.2013, 22:49

tare fain arata

babi5 1

28.08.2013, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat