Iahnie de fasole cu scarita

de Dana_Retetegg in Porc, 23 Noi 2010 | 4358 vizualizari

 

O reteta absolut delicioasa si destul de ieftina este cea de iahnie.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole alba uscata
  • 1 conserva fasole rosie
  • 200 gr scarita de porc afumata
  • 5 linguri sos de tomate
  • 1 ceapa
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu scarita:

Fasolea alba am pus-o in apa cu o seara inainte. A doua zi am schimbat apa si am pus-o la fiert. Dupa cateva clocote am schimbat iar apa, repetand operatiunea de 2-3 ori.



Cand fasolea alba a fiert, adaugam si fasolea rosie, scarita taiata bucati si amestecam bine.



Apoi pregatim sosul.

Am tocat o ceapa si am pus-o la calit. Cand s-a rumenit am adaugat sosul de rosii, sare, cimbru si 3 linguri de apa.



Am adaugat sosul peste fasole si am mai lasat 10-15 minute pe foc.



La final am pus si putin patrunjel tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Puteti sa incercati si varianta de post, fara carne, este la fel de gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu scarita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

lilik 1

25.11.2010, 01:37

ce buna e fasolea ta dana

Cris2711 1

27.11.2010, 14:38

hallo retetegg,este uimitor ca in timp asa de scurt ai introdus atatea retete interesante,voi introduce si eu in curand,pana atunci Dana succes si sa auzim des de tine

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 19:34

@Cris2711: Ma ajuta foarte mult blogul pe care il am de 10 luni si jumatate...toate retetele se regasesc si acolo.Mult spor la bucatarit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit cu mujdei