Iahnie de fasole cu scarita

de Dana_Retetegg in Porc, 23 Noi 2010 | 6611 vizualizari

 

O reteta absolut delicioasa si destul de ieftina este cea de iahnie.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole alba uscata
  • 1 conserva fasole rosie
  • 200 gr scarita de porc afumata
  • 5 linguri sos de tomate
  • 1 ceapa
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu scarita:

Fasolea alba am pus-o in apa cu o seara inainte. A doua zi am schimbat apa si am pus-o la fiert. Dupa cateva clocote am schimbat iar apa, repetand operatiunea de 2-3 ori.

Cand fasolea alba a fiert, adaugam si fasolea rosie, scarita taiata bucati si amestecam bine.

Apoi pregatim sosul.
Am tocat o ceapa si am pus-o la calit. Cand s-a rumenit am adaugat sosul de rosii, sare, cimbru si 3 linguri de apa.

Am adaugat sosul peste fasole si am mai lasat 10-15 minute pe foc.

La final am pus si putin patrunjel tocat marunt.

TIPS-URI

1

Puteti sa incercati si varianta de post, fara carne, este la fel de gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu scarita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

lilik 1

25.11.2010, 01:37

ce buna e fasolea ta dana

Cris2711 1

27.11.2010, 14:38

hallo retetegg,este uimitor ca in timp asa de scurt ai introdus atatea retete interesante,voi introduce si eu in curand,pana atunci Dana succes si sa auzim des de tine

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 19:34

@Cris2711: Ma ajuta foarte mult blogul pe care il am de 10 luni si jumatate...toate retetele se regasesc si acolo.Mult spor la bucatarit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nasi Goreng sau reteta indoneziana de orez calit cu carne, legume si oua