Iahnie de fasole prefiarta

de Valclaudia in Mancaruri de post, 28 Feb 2015 | 4130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve fasole alba prefiarta
  • 2 cepe tocate sau 5 linguri ceapa deshidratata (cum am folosit eu)
  • 1 morcov mare
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • rozmarin uscat dupa gust (optional)
  • 1 foaie de dafin
  • frunze de telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole prefiarta:

Morcovul se curata si se spala, apoi se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si te toaca marunt. Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam morcovul, il sotam 2-3 minute la foc mic si adaugam apoi ceapa tocata. Eu am adaugat ceapa deshidratata si am completat cu 1/2 cana apa rece.


Am lasat la foc potrivit sa se umfle ceapa uscata si sa se lege sosul de ceapa. Am scurs fasolea din cele doua conserve, le-am adaugat in cratita impreuna cu mixul din boabe de piper, foaia de dafin, putin rozmarin uscat, sare si piper dupa gust. Am pus 1/2 cana apa, am lasat sa scada apa iar la final am adaugat rosiile pasate pe care de asemeneaa, le-am mai lasat la foc potrivit pana s-a legat sosul.


Am oprit focul, am presarat telina verde si am servit. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole prefiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

alilianaa 1

28.02.2015, 21:08

super buna!

Andra_Constantinescu 1

28.02.2015, 23:05

Buna fasolea!

mihaelar63 1

01.03.2015, 00:54

Mai trebuie apelat si la cate o scurtatura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Fasole prajita