Iahnie de fasole uscata

de mamaieelena in Mancaruri de post, 4 Apr 2011 | 4163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr.fasole uscata alba
  • 3 morcovi potriviti
  • 150 gr.telina proaspata
  • 150 pastarnac proaspat
  • un fir de praz
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 foi de dafin
  • marar verde
  • cimbru
  • 150 ml suc de rosii
  • 100 ml. ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole uscata:

Fasolea se spala bine cu apa calda.


Intre timp se curata zarzavatul si se taie in dimensiuni mai mari. Intr-o oala sub presiune se pune fasolea impreuna cu zarzavatul, 2 linguri cu ulei si sare. O pun la foc pentru 45 de minute. Cand e aproape gata in alta cratita pun restul de ulei, piper, suc de rosii, foi de dafin, cimbru. Cand clocotesc toate atunci transfer fasolea cu totul in cratita cu sosul si o mai las sa fiarba 5 minute si e gata. Se pune marar proaspat.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

06.04.2011, 11:51

multumesc mirela

MVMih 1

09.04.2011, 19:47

Spun si eu...saru'mana pentru masa! Desi nu prea am voie....n-am putut sa ma abtin...am facut si eu un pic de fasolica azi... Desi mancarea buna iese cand se face multa

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 10:18

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole