Iahnie de fasole uscata

de mamaieelena in Mancaruri de post, 4 Apr 2011 | 3773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr.fasole uscata alba
  • 3 morcovi potriviti
  • 150 gr.telina proaspata
  • 150 pastarnac proaspat
  • un fir de praz
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 foi de dafin
  • marar verde
  • cimbru
  • 150 ml suc de rosii
  • 100 ml. ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole uscata:

Fasolea se spala bine cu apa calda.


Intre timp se curata zarzavatul si se taie in dimensiuni mai mari. Intr-o oala sub presiune se pune fasolea impreuna cu zarzavatul, 2 linguri cu ulei si sare. O pun la foc pentru 45 de minute. Cand e aproape gata in alta cratita pun restul de ulei, piper, suc de rosii, foi de dafin, cimbru. Cand clocotesc toate atunci transfer fasolea cu totul in cratita cu sosul si o mai las sa fiarba 5 minute si e gata. Se pune marar proaspat.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

06.04.2011, 11:51

multumesc mirela

MVMih 1

09.04.2011, 19:47

Spun si eu...saru'mana pentru masa! Desi nu prea am voie....n-am putut sa ma abtin...am facut si eu un pic de fasolica azi... Desi mancarea buna iese cand se face multa

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 10:18

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!