Iaurt de casa

de Rocsi in Mancare copii, 26 Mai 2011 | 5662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5-3 litri lapte
  • 1 pahar 400 gr sana
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt de casa:

Laptele il punem la fiert cu un praf de sare.


dupa ce a fiert il lasam sa se raceasca.


cand este doar putin caldut,nu cald,ci o tenta doar de caldut,turnam paharul de sana.


il amestecam bine cu laptele si il lasam la loc cald pana a doua zi.


daca a 2a zi nu este inca facut,il mai lasati la loc cald pana se face iaurt.


la mine s-a facut intr-o zi si jumatate.


dupa ce s-a facut iaurtul il punem in frigider ,pentru a se pastra bine.


servim de care ori dorim.


eu azi am servit cu bucati de capsuni..o bunatate!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (65)

Rocsi 1

10.04.2012, 21:25

Oana!

pic20 1

01.04.2013, 03:20

In loc de sana se mai poate folosi si ltle prins sau rest { iaurt ramas } de iaurt traditional - incele de tip danone sau altr marci industriale nu pra am eu incredere-

Rocsi 1

01.04.2013, 10:54

Nici eu nu prea am incredere in iaurtul cumparat, dar mai ajung si sa cumpar.Dar in loc de sana se poate unge bine cratita cu smantana si punem laptele caldut si iese si asa iaurtul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Picate