Icre de fasole

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2011 | 2611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole alba
  • 150 ml de ulei
  • sare
  • piper
  • o lingurita de mustar clasic
  • o capatana mica de usturoi
  • sucul a 2 lamai mai mari
  • 2 cepe medii taiate foarte marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Fasolea se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se prepara, a doua zi fasolea se pune la fiert in apa cu sare, cand fasolea a fiert se scurge de apa.

Eu am dat fasolea prin masina de tocat de 2 ori si o data prin blender, trebuie sa iasa o pasta foarte fina, dupa ce ati trecut fasolea prin masina de tocat si blender, se amesteca cu ulei, sare, usturoiul pisat.

Se amesteca bine, se adauga si mustarul si sucul de lamaie, puteti sa o faceti cat de acra vreti, dupa aceea adaugati si ceapa taiata marunt, se serveste cu muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

tanyapatap 1

05.01.2011, 10:30

cismaru_nicoleta 1

18.01.2011, 20:56

Imm...o super varianta...multumesc

elena1988 1

15.02.2011, 19:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosele din cartofi