Icre de fasole

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2011 | 6723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole alba
  • 150 ml de ulei
  • sare
  • piper
  • o lingurita de mustar clasic
  • o capatana mica de usturoi
  • sucul a 2 lamai mai mari
  • 2 cepe medii taiate foarte marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Fasolea se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se prepara, a doua zi fasolea se pune la fiert in apa cu sare, cand fasolea a fiert se scurge de apa.

Eu am dat fasolea prin masina de tocat de 2 ori si o data prin blender, trebuie sa iasa o pasta foarte fina, dupa ce ati trecut fasolea prin masina de tocat si blender, se amesteca cu ulei, sare, usturoiul pisat.

Se amesteca bine, se adauga si mustarul si sucul de lamaie, puteti sa o faceti cat de acra vreti, dupa aceea adaugati si ceapa taiata marunt, se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

tanyapatap 1

05.01.2011, 10:30

cismaru_nicoleta 1

18.01.2011, 20:56

Imm...o super varianta...multumesc

elena1988 1

15.02.2011, 19:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci