Icre de hering

de MotanLaOale in Peste, 21 Iun 2013 | 3119 vizualizari

 

Foarte bune! Am luat din comert fiind satul de cele de pesti de apa dulce si au iesit chiar foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de hering
  • 1 franzela mica uscata
  • 250 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de hering:

Se inmoaie franzela in apa rece 20-30 minute.


Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine.


Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine.


Se adauga uleiul treptat mixand in continuare pana se termina si devine o crema alba si pufoasa.


Se gusta si se adauga zeama de lamaie dupa gust.


Se amesteca cu ceapa rosie tocata fin.


Se serveste pe paine proaspata sau prajita.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Daca se face mai multa se pune ceapa doar in ce se consuma o data.

2

Se pastreaza mai bine in frigider fara ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

24.06.2013, 10:17

claudiaO 1

17.12.2013, 08:53

ce buunneee sunt! felicitari Motanel

MotanLaOale 1

17.12.2013, 10:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!