Bagheta umpluta cu ton

de Lau in Peste, 23 Noi 2019 | 15682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 1 conserva ton in ulei
  • 50 g unt
  • 1/2 ardei rosu
  • masline negre
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • 1 ceapa mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu ton:

Pestele scurs de ulei il amestecam cu untul la temperatura camerei.

Adaugam ceapa tocata marunt (eu am preferat sa o dau prin razatoare si am scurs bine de zeama), ardeiul tocat, maslinele felii si condimente dupa gust.

Amestecam cu o lingura pana ce se omogenizeaza .

Bagheta am taiat-o in 3 si cu ajutorul unui cutit scoatem miezul de paine.

Umplem bucatile cu pasta de peste si le invelim in folie alimentara, dam la rece cateva ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

23.11.2019, 22:03

Buna !!!!

dantes 1

25.11.2019, 09:59

Buna!

Lau 1

25.11.2019, 17:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu maioneza si gris