Icre false din fasole

de gugugh in Mancaruri de post, 16 Noi 2010 | 10005 vizualizari

 

Bun, usor si sanatos

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe
  • ceapa
  • usturoi
  • 1 cescuta ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre false din fasole:

Cantitatile sunt la alegere si procedam astfel: fasolea o alegem, spalam si apoi punem la inmuiat , eventual cu o seara inainte . apoi o fierbem si aruncam primele 2 ape. Lasam la fiert cu piper, foaia de dafin pana ce se fierbe f bine fasolea.O scurgem de zeama si lasam sa se raceasca. punem la robotul de bucatarie fasolea fiarta, ceapa, usturoi, sare, piper si incepem mixarea timp in care punem si cescuta de ulei.


Se serveste ca salata-aperitiv cu painica proaspata sau prajita. FFF buna si sanatoasa

TIPS-URI

1

Bobul de fasole sa fie din acela mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre false din fasole" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

lia maria 1

17.11.2010, 14:21

vanilla 1

19.11.2010, 14:31

Pasiune pentru bucatarie 1

19.11.2010, 21:19

interesanta reteta poate icrele astea imi ca alea reale nu vor deloc

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta de post