Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Condimentăm copanele de iepure cu sare și piper.
Preîncălzim cuptorul la 180 grade C.
Într-o oală antiaderentă ce se va putea da ulterior la cuptor, încingem uleiul de măsline.
Gătim iepurele câte 2-3 minute pe fiecare parte.
Se scoate și se păstrează la cald.
În aceeași oală adăugăm baconul și gătim 5-7 minute.
Ceapa se toacă mărunt, la fel și usturoiul.
Gutuia, se curăță de coajă și cotor, apoi se taie cubulețe.
Adăugăm ceapa, usturoiul și gutuia.
Gătim 12-15 minute, amestecând ocazional.
Adăugăm cimbru, dafin, apa și vinul.
Adăugăm iepurele, acoperim cu capac și dăm la cuptor pentru 45-50 minute.
Se scoate oala, se adaugă smântâna lichidă și se dă din nou la cuptor pentru alte 15 minute.
Într-un castron amestecăm frunzele de pătrunjel tocate mărunt cu fulgii de chilli și zeama de lămâie.
Se adaugă acest amestec deasupra în momentul servirii.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult