Iepure cu legume la multicooker

de Bya Ralu in Iepure, 9 Feb 2016 | 5135 vizualizari

 

A iesit atat de bun, de te lingi pe degete, e bun cucu asta :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati iepure(sfert anterior )
  • 1 praz mic
  • 1/2 ardei kapia
  • 2 morcovi mici
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ceapa rosie de la mihaela :)))
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • apa
  • vegeta/piper/curcuma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu legume la multicooker:

Bucatile de iepure se clatesc cu apa rece, se condimenteaza cu vegeta si piper si se pun in vasul de la multicooker. Punem vinul si un pahar de apa, setam functia Boil si lasam sa fiarba cam 30 minute (verificati sa nu scada complet zeama).

Cand apa a scazut complet punem ulei de masline, adaugam usturoiul strivit si lasam bucatiile de iepure sa se prajeasca cateva minute la Functia Fry.

Ardeiul kapia se taie fasii sau rondele, ceapa se taie solzisori, morcovul rondele, iar ceapa verde feliute subtiri,se adauga peste carnea rumenita.

Se acopera cu putina apa,se adauga praful de curcuma si putina vegeta si piper,se seteaza functia Boil pentru 10 minute, dupa care adaugam prazul taiat feliute pentru alte 5-10 minute la aceeasi functie.

Se serveste cald cu legume alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu legume la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iepure impanat cu usturoi si garnitura de ciuperci, cartofi si dovlecel