Iepure cacciatore

de katty in Iepure, 21 Dec 2016 | 1151 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 1 ceapa
  • 700 gr ciuperci proaspete
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 morcov
  • 2-3 foi de dafin
  • 400 ml vin rosu
  • piper boabe
  • cimbru uscat
  • 200 ml pasta de rosii
  • 150 gr masline
  • oregano uscat
  • rozmarin uscat
  • patrunjel verde pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cacciatore:

Transam iepurele spalat, in bucati potrivite. Asezam iepurele intr-un vas adanc si punem peste el foile de dafin, piperul, vinul si morcovul taiat rondele subtiri. Acoperim vasul si il dam la rece pana a doua zi. Scurgem bine bucatile de carne si le punem la rumenit in uleiul de masine incins. Scoatem carnea pe o farfurie si calim ceapa tocata fin, apoi adaugam rondelele de morcov. Aducem inapoi carnea de iepure si stingem cu vinul. Acoperim vasul cu un capac si il fierbem la foc mic sau il dam la cuptor, pana zeama scade mai mult de jumatate si carnea se inmoaie. Adaugam ciupercile spalate si scurse, pasta de rosii, maslinele, oregano, rozmarinul, sare si dam la cuptor pana sosul se ingroasa. Servim presarat cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

-Marius- 1

21.12.2016, 12:52

kytz 1

21.12.2016, 20:55

Gherca Daniela 1

26.12.2016, 17:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure