Iepure cu rozmarin la cuptor

de cocolina in Mancaruri cu carne, 29 Apr 2012 | 5141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure mai mare(al meu a avut 1kg jumate)
  • 7-8 catei usturoi
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu rozmarin la cuptor:

Iepurele se transeaza bucati mai mici si se spala bine din cateva ape. Dupa ce l-am spalat, bucatile se condimenteaza cu sare, piper, mujdei pe toate partile si se pun intr-o tava unde punem putin ulei. Asezam bucatile de carne dupa care mai punem putin ulei si rozmarinul peste carne. Acoperim cu o folie de aluminiu si bagam la cuptor la temperatura de 190 grade timp de 1 ora. Dupa ce a trecut 1 ora dam folia jos de pe tava si mai lasam circa 30 minute sa se rumeneasca bine.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

30.04.2012, 21:26

iry-gabriela 1

01.05.2012, 06:52

am mancat iepure si chear este fff gustos

Sim0na 1

02.05.2012, 18:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu sos de busuioc (Reteta Video)