"Tort" de curcan la cuptor

de deliciousflavours in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2011 | 7486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan  (sau pui)
  • cateva felii de bacon
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua intregi
  • 100 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 g margarina
  • 150 g telemea
  • 150 g cascaval afumat
  • 150 ml smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Tort" de curcan la cuptor:

Pieptul de curcan (pui) se spala, se taie felii subtiri, se bate putin (ca pentru snitel) si se condimenteaza cu sare si piper. Punem laptele intr-un bol mai mare, pisam in el usturoiul si asezam aici feliile de carne. Intr-o farfurie batem ouale spuma, iar faina o punem intr-o alta farfurie intinsa.


Ungem cu margarina o tava yena, si procedam astfel: luam pe rand cate o felie de carne, o trecem prin faina, apoi prin oua si le asezam una langa alta in tava, cand este gata primul rand, radem telemea si cascaval deasupra si continuam asa pana suntem gata cu carnita. Laptele, faina si ouale ramase le amestecam bine cu smantana, mai adaugam (optional) putina sare sau vegeta si turnam peste carne. Deasupra asezam feliile de bacon si introducem la cuptor 30-40 minute, dupa care verificam daca este frageda carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Tort" de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

deliciousflavours 1

03.10.2011, 13:18

mersi

Cris2711 1

03.10.2011, 19:49

mamaieelena 1

04.10.2011, 18:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

ieri la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

Desert bezele Panda

de RODIMUR 7

pe 20.09 la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

pe 19.09 la 21:14

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la gratar