Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida

de rodicamaria in Mancaruri cu carne, 19 Ian 2014 | 1680 vizualizari

 

Iepurele din oferta de la LIDL.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si spatele dintre pulpe
  • 1 lingura mustar cu boabe(tot de la Lidl)
  • 1 varf de lingurita rozmarin(uscat)
  • Vegeta
  • 1 cartof dulce
  • 4 buchete mari de conopida
  • 1 lingurita unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida:

Mustarul l-am amestecat bine cu uleiul.Carnea am spalat-o sub jet de apa si am sters-o cu servetel.Apoi am uns carnea cu mustarul si am dat la frigider pt. o ora.


Apoi am adaugat putina apa si am presarat vegeta si rozmarin peste carne , am pus capacul si am dat cratita la cuptor la foc mic. Cam dupa 45 min am intors carnea pe partea cealalta , am presarat-o cu vegeta si am mai dat la cuptor , tot cu capac inca 45 min.Am mai lasat apoi fara capac inca 15 min , pt. a se rumeni.


Cartoful dulce l-am curatat de coaja , l-am spalat , l-am taiat cubulete si l-am fiert in apa cu sare.Conopida am fiert-o separat in apa cu sare. Cand au fost fierte le-am pus impreuna intr-o cratita cu untul , 1/2 lingurita vegeta si cateva linguri din zeama in care a fiert cartoful si am facut piureul.

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune si usturoi la friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Micutza Luana 1

19.01.2014, 13:24

Aurelia 07_07 1

19.01.2014, 14:31

MotanLaOale 1

20.01.2014, 08:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor