Iepure marinat si cartofi la cuptor asezonat cu sos tzatzichi

de stratulatgeorgiana in Mancaruri cu carne, 5 Noi 2013 | 3137 vizualizari

 

Asa pentru musafiri...duminica in familie

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • condimente de friptura
  • sos soia
  • sos worcester
  • 300 ml vin alb
  • 2-4 linguri ulei de masline
  • zeama de la jumatate lamaie
  • foi dafin
  • piper
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure marinat si cartofi la cuptor asezonat cu sos tzatzichi:

Se pune iepurele in oala sub presiune si se fierbe 30 minute. Dupa aceea se pune iepurele intr-un castron si se marineaza cu condimente, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie si se poate adauga si zeama in care a fiert carnea, vinul si se lasa cam 12-24 h. Apoi se baga la cuptor pt 15-20 min max pana are o culoare usor aramie.


Separat eu am facut cartofii itr-un vas yena, i-am acoperit cu supa de legume si le-am pus si usturoi, condiment pt cartofi, piper, sare si putin unt. Se lasa la cuptor pana s-au fiert si devin moi.


Se serveste cu sos tzatzichi care se face astfel: un iaurt mare, 6 catei usturoi, sare si jumatate castravete razuit. Se amesteca bine si e gata.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure marinat si cartofi la cuptor asezonat cu sos tzatzichi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

05.11.2013, 14:01

Rocsi 1

05.11.2013, 20:20

_Alina_ 1

06.11.2013, 08:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iepure marinat , la cuptor