Iepure rumen si aromat

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2011 | 23059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de iepure(pulpe)
  • 500ml vin alb
  • o ceapa
  • 2 foi de dafin
  • 1 morcov
  • o capatana usturoi
  • 50ml de ulei
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure rumen si aromat:

Pui la marinat iepurele pentru 24 de ore in vinul amestecat cu ceapa taiata pestisori, rondele de morcovi si foile de dafin. La 2-3 ore amesteci carnea ca sa fie marinata egal.

A doua zi o scoti si pui bucatile de carne sa se inabuse intr-o cratita in care ai pus uleiul si o ceasca de marinata, (sau daca vrei poti pune supa de legume), usturoiul pisat, piperul, sarea si cimbrul si dai la foc mic cu capac pana se inmoaie carnea. Apoi o scoti, o asezi intr-o tava si o dai la cuptor pt 10-15 minute ca sa se rumeneasca.

Servesti cu cartofi si muraturi sau o salata de sezon.

Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure rumen si aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Iepure rumen si aromat-0
Iepure rumen si aromat-1

COMENTARII (15)

divainbucatarie

divainbucatarie 1

12.05.2011, 09:23

delicios!

marcela1979

marcela1979 1

12.05.2011, 11:06

ce friptura delicioasa

vero_closca

vero_closca 1

12.05.2011, 13:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!