Rosii umplute cu carne (reteta Multicooker)

de laura_n in Mancaruri cu carne, 2 Dec 2014 | 1168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 rosii proaspete, medii
  • 300 gr carne tocata ( eu am folosit pulpa de pui)
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • patrunjel verde
  • 2-3 lg orez alb
  • sare de mare
  • piper alb
  • 1 cana apa
  • 1 lgta bulion
  • 1 lg ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu carne (reteta Multicooker):

Spalam rosiile, curatam ceapa si morcovul, le spalam.


Taiem capacelul de la rosii si le scobim miezul cu o lingurita. Le dam deoparte.


Tocam carnea. Tocam ceapa marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica. Spalam si tocam patrunjelul.


Intr-un vas, amestecam carnea, ceapa, morcovul, orezul, patrunjelul, sarea. Cu aceasta compozitie, umplem rosiile. Miezul de la rosii il tocam cubulete. Amestecam o lingurita de bulion intr-o cana cu apa.


Conectam aparatul la curent. Deschidem capacul si punem rosiile tocate. Asezam apoi rosiile umplute, turnam bulionul diluat in apa, o lingura ulei de masline, sare si un praf de piper alb.


Presaram un pic de patrunjel tocat.


Selectam din meniu functia STEW, timpul de gatire 1 ora si apasam tasta START. Inchidem capacul si lasam aparatul sa isi faca treaba. Noi ne putem ocupa de ale noastre linistiti.


Dupa o ora, aparatul ne va anunta printr-un semnal sonor ca mancarea este gata si va trece automat pe functia WARM, astfel mancarea pastrandu-se calda.



Servim o portie de rosii umplute, un pic de smantana proaspata si patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu carne (reteta Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Corinuta 1

02.12.2014, 22:32

Ai pus cucul in functiune Laurici?

simona72 1

03.12.2014, 09:58

Alina26 1

05.12.2014, 21:19

Ce bine arata!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii