Imbucaturi de pizza din paine

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2013 | 3575 vizualizari

 

Acest preparat face parte din seria "ce sa mai rontaim". Se pregateste repede, miroase extraordinar este potrivit pentru musafirii neasteptati sau pentru momentele cand urmarim un film.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de bagheta (paine);
  • o mana de masline (fara samburi, taiate rondele);
  • 5 linguri cu pasta de rosii;
  • 1-2 catei de usturoi;
  • putin busuioc;
  • putin oregano;
  • putin cimbru;
  • 1 carnat trandafir;
  • 150 gr. cascaval ras;
  • putina sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Imbucaturi de pizza din paine:

Taiem bageta in doua, pe lungime.

Amestecam pasta de rosii cu usturoiul pisat, oregano, cimbru, busuioc, sare.

Ungem feliile de paine cu acest amestec.

Cascavalul ras il asezam peste sosul de rosii.

Taiem carnatul rondele subtiri si il punem peste cascaval. Maslinele le taiem si le asezam langa bucatile de carnacior. Presaram cu condimente, asexam totul in tava si lasam la cuptor, la 240 grade pentru aproximativ 15 min pana se topeste cascavalul si se rumeneste carnatul.

Taiem cu un cutit de paine, felii late de 2-3 cm si servim.

TIPS-URI

1

Se serveste cu bere rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Imbucaturi de pizza din paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

scortisoara 1

20.06.2013, 17:31

cui ii mai trebuie pizza cand ai asa bunatate :-j , super idee!

Bunica 1

20.06.2013, 19:26

Picazzete minunate!

marcela1979 1

20.06.2013, 20:18

delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca