Imbucaturi de pizza din paine

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2013 | 2447 vizualizari

 

Acest preparat face parte din seria "ce sa mai rontaim". Se pregateste repede, miroase extraordinar este potrivit pentru musafirii neasteptati sau pentru momentele cand urmarim un film.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de bagheta (paine);
  • o mana de masline (fara samburi, taiate rondele);
  • 5 linguri cu pasta de rosii;
  • 1-2 catei de usturoi;
  • putin busuioc;
  • putin oregano;
  • putin cimbru;
  • 1 carnat trandafir;
  • 150 gr. cascaval ras;
  • putina sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Imbucaturi de pizza din paine:

Taiem bageta in doua, pe lungime.


Amestecam pasta de rosii cu usturoiul pisat, oregano, cimbru, busuioc, sare.


Ungem feliile de paine cu acest amestec.


Cascavalul ras il asezam peste sosul de rosii.


Taiem carnatul rondele subtiri si il punem peste cascaval. Maslinele le taiem si le asezam langa bucatile de carnacior. Presaram cu condimente, asexam totul in tava si lasam la cuptor, la 240 grade pentru aproximativ 15 min pana se topeste cascavalul si se rumeneste carnatul.


Taiem cu un cutit de paine, felii late de 2-3 cm si servim.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu bere rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Imbucaturi de pizza din paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

scortisoara 1

20.06.2013, 17:31

cui ii mai trebuie pizza cand ai asa bunatate :-j , super idee!

Bunica 1

20.06.2013, 19:26

Picazzete minunate!

marcela1979 1

20.06.2013, 20:18

delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza