Impletita cu migdale

de tarasmariana in Dulciuri, 15 Mai 2014 | 630 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 gr faina
  • 50 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 ml lapte
  • 20 gr drojdie
  • 1 ou
  • putina sare

Umplutura:

  • 150 gr migdale
  • 75 gr zahar
  • 1 lingura esenta de rom
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura gem de caise
  • putina scortisoara

Sirop:

  • apa
  • zahar
  • lamaie
  • putina esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletita cu migdale:

Se pun toate ingredientele intr-un vas si drojdia dizolvata in lapte cald se framanta bine si se lasa la crescut.


Intre timp preparam umplutura:se macina migdalele,se pun intr-un vas,se adauga toate ingredientele ptr umplutura si se amesteca bine.


Cand aluatul a crescut se mai framanta putin si se intinde cu sucitorul,se adauga umplutura pe pe toata suprafata,se ruleaza si se taie dealungul pe mijloc si se impleteste.Se pune in tava si se mai lasa 10 min. la crescut,apoi se baga la cuptor ptr 50 minute.


Se scoate din cuptor dupa ce sa rumenit,se lasa sa se raceasca putin apoi se face un sirop din apa,zahar si lamaie si putina esenta de rom.


Acest sirop se toarna peste impletita.Se serveste cu lapte cald sau cu ce doriti.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

15.05.2014, 19:16

likeee!!

tarasmariana 1

16.05.2014, 13:20

Rocsi 1

16.05.2014, 22:24

Ce imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti fragezi si parfumati