Inele de ceapa - Onion rings

de SENO in Aperitive / Garnituri, 26 Aug 2011 | 2912 vizualizari

 

Chiar daca cer timp si rabdare vi le recomand,noua ne-au placut la nebunie si am sa mai fac. Bineinteles ca mi-ar fi fost mult mai usor sa le fac daca nu aveam in dotare una bucata copchil razgaiat si pus pe rele. Daca aveti si voi asa ceva prin gospodarie va recomand sa scapati de pacoste o ora sau doua ca sa puteti lucra linistite.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 cescuta de lapte
  • 1 cana de faina
  • sare sau vegeta
  • piper macinat
  • boia dulce
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa - Onion rings:

Ceapa curatata si spalata se taie rondele,se ia pielita de pe fiecare rondel,de aceea trebuie sa va inarmati cu rabdare si ceva timp liber.Nu trebuie sa va necajiti daca se mai rupe cate un inelus,nu-i musai sa fie perfecte.


Se bate delicat oul,apoi se pune si laptele si putina sare. Separat se amesteca componentele uscate : faina,vegeta,sarea,piperul,oregano si boiaua.


Se trece fiecare rondel prin faina + condimente,apoi prin ou,iar prin faina si din nou prin ou si se pun la prajit in baie de ulei incins dinainte.


Sunt bune calde. Ale mele n-au apucat sa se raceasca,s-au facut nevazute in aproximativ 4-5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa - Onion rings" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

26.08.2011, 20:29

nu am mancat niciodata dar cred k sunt bune

SENO 1

28.08.2011, 09:38

sunt foarte bune dar,cum am zis si la introducere,musai sa ai liniste si ceva timp liber. pana faceti voi va injit sa le gustati pe ale mele

Lau 1

29.08.2011, 13:39

rabdare multa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa