Inghetata asortata

de mirela0911 in Dulciuri, 22 Iun 2016 | 883 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun pe caldura asta decat o inghetata racoroasa si parfumata? :X

 

INGREDIENTE

Pt.inghetata de piersici:

  • 250 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 piersici din compot
  • zahar pudra dupa gust

Pt. inghetata de zmeura:

  • 150 g zmeura
  • 400 g iaurt
  • 3-4 lg miere

Pt.servit:

  • piscoturi
  • zmeura proaspata
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata asortata:

Intr-un bol se mixeaza mascarponele cu frisca lichida zi zaharul pudra pana se obtine o consistenta mai groasa. Se adauga apoi piersicile date prin blender. Se amestea apoi se toarna intr-o cutie. Se da la ongelator pentru minim 3 ore, in acest timp amestecandu-se de cateva ori pentru a nu se forma ace de gheata.


Zmeura se pune la congelator, apoi se scoate si se pune intr-un blender impreuna cu iaurtul si mierea de albine. Se blenduiesc bine pana se obtine o consistenta cremoasa. Se pune intr-o cutie si se da la congelator pentru minim 3 ore, in acest timp amestecandu-se de cateva ori pentru a nu se forma ace de gheata.


Se scoate inghetata de la congelator inainte cu o jumatate de ora de a fi servita. Cu ajutorul lingurii speciale se formeaza globuri de inghetata care se aseaza intr-o cupa, alaturi de piscoturi si zmeura proaspata.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cantitatea de zahar sau miere poate fi modificata in functie de gusturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata asortata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

23.06.2016, 21:27

Mmm, servesc si eu!

Lau 1

24.06.2016, 08:12

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:55

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort Eva (cu zmeura, portocala si ciocolata)