Inghetata cu alune si cafea

de gaby_gabytza in Dulciuri, 29 Iun 2016 | 274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml smanana
  • 300 ml frisca
  • 200 g iaurt
  • 100 g alune
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic ness
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu alune si cafea:

Intr-o tigaie adaugam zaharul si il caramelizam putin avand grija sa nu se arda,adaugam alunele tocate marunt si amestecam putin,adaugam smantana si lasam pe foc pana ce se ingroasa ca un sos subtire, amestecam continuu.

Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care amestecam cu plicul de ness,iaurtul si frisca mixata,Adaugam putina zeama de lamaie si dam la congelator cateva ore

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cu alune si cafea-0
Inghetata cu alune si cafea-1
Inghetata cu alune si cafea-2
Inghetata cu alune si cafea-3

COMENTARII (11)

Panacris

Panacris 1

30.06.2016, 19:08

MotanLaOale

MotanLaOale 1

30.06.2016, 21:02

Rocsi

Rocsi 1

30.06.2016, 21:37

Cu cafea...Suna bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!