Inghetata cu banane si caise

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 26 Iun 2016 | 3971 vizualizari

 

Este o inghetata usor de facut, dulce-acrisoara si tocmai buna de servit pe vreme calda.

 

INGREDIENTE

  • 130 g banane fara coaja;
  • 400 g caise;
  • 300 g iaurt grecesc (10% grasime);
  • 10 linguri zahar (sau dupa gust).
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu banane si caise:

Bananele se feliaza si se pun in congelator.

Caisele se spala, apoi se scufunda in apa fierbinte pentru jumatate de minut. Se scot din apa si li se ia pielea, se indeparteaza samburele, se clatesc cu apa rece si se pun in congelator.

Dupa ce fructele s-au congelat, se pun in blender impreuna cu iaurtul grecesc. Se maruntesc si se amesteca bine, apoi se adauga zaharul, dupa gust. 

Compozitia se pune la congelator, iar dupa ce ingheata se poate servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu banane si caise" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Brânzoaice