Inghetata cu banane si caise

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 26 Iun 2016 | 774 vizualizari

 

Este o inghetata usor de facut, dulce-acrisoara si tocmai buna de servit pe vreme calda.

 

INGREDIENTE

  • 130 g banane fara coaja;
  • 400 g caise;
  • 300 g iaurt grecesc (10% grasime);
  • 10 linguri zahar (sau dupa gust).
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu banane si caise:

Bananele se feliaza si se pun in congelator.


Caisele se spala, apoi se scufunda in apa fierbinte pentru jumatate de minut. Se scot din apa si li se ia pielea, se indeparteaza samburele, se clatesc cu apa rece si se pun in congelator.


Dupa ce fructele s-au congelat, se pun in blender impreuna cu iaurtul grecesc. Se maruntesc si se amesteca bine, apoi se adauga zaharul, dupa gust.


Compozitia se pune la congelator, iar dupa ce ingheata se poate servi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu banane si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

noiinbucatarie 1

28.06.2016, 20:39

Criss 1

28.06.2016, 20:58

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit cu aluat de foietaj