Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 4 Mar 2015 | 6710 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Foarte reusiti au fost :)

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 100 gr crema de branza philadelphia
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • dulceata de zmeura
  • smantana
  • ulei pentru prajit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se amesteca cu zaharul pudra si esenta de vanilie, adaugam ouale si omogenizam . Incepem sa punem 2-3 linguri faina amestecata cu praful de copt .Adaugam faina pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Intindem foaie nu subtire (1-2 cm ), taiem forma rotunda si in mijlocul il decupa tot cu forma rotunda mica.Din forma mica se fac bilutele.  Se pun la prajit.

 

ASAMBLARE:
Se pune pe farfurie rotundul cu gaura , in gaura se pune dulceata , se pune biluta , se pune dulceata , smantana si dulceata.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de crema de branza

2

Se poate folosi orice dulceata sau ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi