Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 4 Mar 2015 | 6783 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Foarte reusiti au fost :)

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 100 gr crema de branza philadelphia
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • dulceata de zmeura
  • smantana
  • ulei pentru prajit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se amesteca cu zaharul pudra si esenta de vanilie, adaugam ouale si omogenizam . Incepem sa punem 2-3 linguri faina amestecata cu praful de copt .Adaugam faina pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Intindem foaie nu subtire (1-2 cm ), taiem forma rotunda si in mijlocul il decupa tot cu forma rotunda mica.Din forma mica se fac bilutele.  Se pun la prajit.

 

ASAMBLARE:
Se pune pe farfurie rotundul cu gaura , in gaura se pune dulceata , se pune biluta , se pune dulceata , smantana si dulceata.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de crema de branza

2

Se poate folosi orice dulceata sau ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu smantana si sos de visine