Inghetata cu iaurt de fructe de padure si gem de cirese amare

de adasev12 in Dulciuri, 9 Mai 2012 | 1881 vizualizari

 

dulce-acrisoara, f racoritoare

 

INGREDIENTE

  • 100 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 1 lg de amidon
  • 2 lg zahar
  • 2 iaurturi de 125 g fiecare de fructe de padure
  • 2 lg gem de cirese amare plus inca putina pt servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu iaurt de fructe de padure si gem de cirese amare:

Amidonul se dilueaza in lapte si se pune pe foc impreuna cu zaharul pana se ingroasa. Se da la rece. Frisca se bate cam pe jumatate, sa fie asa ca o ciulama doar, nu foarte tare. In laptele racit se adauga pe rand iaurturile si se amesteca bie, apoi dulceata si pe urma frisca. Se pune intr-o caserola si se da la congelator. Se amesteca din ora in ora, de vreo 4 ori, bine de tot, apoi se mai lasa vreo 2 ore si se poate servi.


Acu nu e ca cea de la magazin, drept, da' tot buna e si asta...cel putin copiii au mancat , inclusiv cea mica plangea sa-i mai dau...numa sotu a avut de obiectat, ca cica nu e prea grozava....mno...fiecare cu gusturile lui.( asta al meu tare e pretentios...:D)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt de fructe de padure si gem de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

09.05.2012, 22:33

Chiar ca ne faci pofta!

adasev12 1

10.05.2012, 09:50

sim0na, mirela...

mamaieelena 1

11.05.2012, 10:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de piersici si iaurt