Inghetata din iaurt natural si pulpa de fructe

de Merisor in Dulciuri, 21 Aug 2012 | 5996 vizualizari

 

Am incercat si am reusit.
Sincera nu am crezut cand am citit fel si fel de retete de inghetata cu iaurt si am vrut sa ma convng. Aveam iaurtul, aveam fructele asa ca am experimentat.

 

INGREDIENTE

  • 500 mL iaurt natural facut in casa
  • 1 banana
  • 2 piersici
  • 2 pere
  • 200 gr dulceata de visine
  • 50 gr stafide
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf sare
  • 5 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata din iaurt natural si pulpa de fructe:

Stafidele, le-am spalat si le-am lasat in apa rece pana am prgatit restul compozitiilor.


Zaharul l-am macinat si l-am amestecat cu iaurtul si putina sare. Am lucrat cu mixerul si am mixat pana cand nu s-a mai simtit zaharul. Compozitia a capatat o consistenta ca de frisca.


Fructele le-am decojit si le-am trecut prin blender, apoi le-am amestecat cu iaurtul.


Am pus compozitia in doua boluri. Intr-unul din boluri am adaugat cele 3 linguri de cacao si dulceata de visine, iar in celalalt am adaugat zaharul vanilat si stafidele.


Am bagat ambele boluri la congelator timp de 8 ore.


A iesit foarte buna si nu a facut ace, in schimb cea in care am pus cacao s-a intarit mai mult, iar cealalta se dezgheata mai repede ca alte inghetate.


Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata din iaurt natural si pulpa de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

22.08.2012, 16:48

Buna tareee!

mirela0911 1

22.08.2012, 18:18

buna tare inghetata ta!

MotanLaOale 1

24.08.2012, 00:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de piersici si iaurt