Inghetata din iaurt natural si pulpa de fructe

de merisor in Dulciuri, 21 Aug 2012 | 4501 vizualizari

 

Am incercat si am reusit.
Sincera nu am crezut cand am citit fel si fel de retete de inghetata cu iaurt si am vrut sa ma convng. Aveam iaurtul, aveam fructele asa ca am experimentat.

 

INGREDIENTE

  • 500 mL iaurt natural facut in casa
  • 1 banana
  • 2 piersici
  • 2 pere
  • 200 gr dulceata de visine
  • 50 gr stafide
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf sare
  • 5 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata din iaurt natural si pulpa de fructe:

Stafidele, le-am spalat si le-am lasat in apa rece pana am prgatit restul compozitiilor.


Zaharul l-am macinat si l-am amestecat cu iaurtul si putina sare. Am lucrat cu mixerul si am mixat pana cand nu s-a mai simtit zaharul. Compozitia a capatat o consistenta ca de frisca.


Fructele le-am decojit si le-am trecut prin blender, apoi le-am amestecat cu iaurtul.


Am pus compozitia in doua boluri. Intr-unul din boluri am adaugat cele 3 linguri de cacao si dulceata de visine, iar in celalalt am adaugat zaharul vanilat si stafidele.


Am bagat ambele boluri la congelator timp de 8 ore.


A iesit foarte buna si nu a facut ace, in schimb cea in care am pus cacao s-a intarit mai mult, iar cealalta se dezgheata mai repede ca alte inghetate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata din iaurt natural si pulpa de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

22.08.2012, 16:48

Buna tareee!

mirela0911 1

22.08.2012, 18:18

buna tare inghetata ta!

MotanLaOale 1

24.08.2012, 00:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de piersici si iaurt