Inghetata de piersici si iaurt

de _Alina_ in Dulciuri, 11 Sep 2012 | 3904 vizualizari

 

Bun gasit dragi bucatarasi! Tre' sa va spun ca am avut o vacanta plina si frumoasa, dar mi-a fost tare dor de voi :D si fiindca nu ducem lipsa inca de zilele calduroase, va propun o inghetata aproaaape dietetica :D
Va pupic si va imbratisez pe toti!

 

INGREDIENTE

  • 400 g piersici
  • 2 oua
  • 1 kg iaurt
  • 2 lg zahar
  • 1 lgt sirop de soc
  • 1 lgt amidon din porumb
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de piersici si iaurt:

1. Batem ouale cu zaharul intr-un vas pe bain-marie cateva minute, pana cand compozitia devine spumoasa si consistenta. Pentru ca ouale sa nu devina omleta trebuie sa batem continuu.

2. Amestecam amidonul cu siropul de soc si cu o lgt din compozitia de oua batute. Il incorporam in amestecul de oua si mai lasam 2-3 minute pe bain-marie, timp in care amestecam continuu.

3. Piersicile le taiem si le punem in blender (daca vreti puteti sa le cojiti inainte de a le pune, mie imi plac asa).

4. Adugam in blender ouale batute (racite) si iaurtul si mixam.

5. Punem in forme si dam la congelator pana cand ingheata complet.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

La fiecare 30-40 min amestecati/mixati/blenduiti inghetata pentru a nu se forma cristale. Scoateti inghetata din congelator inainte cu 30 min de a o servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de piersici si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

ieri la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

ieri la 17:38

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

ieri la 15:19

Reteta de rulada de dovleac cu crema de ciocolata alba

de S_I_D 1

pe 30.11 la 23:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata din iaurt natural si pulpa de fructe