Inghetata cu capsuni si rubarba

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Dulciuri, 28 Mai 2013 | 1244 vizualizari

 

Un nou desert cu capsuni si rubarba...

 

INGREDIENTE

  • 250 grame capsuni;
  • 170 grame rubarba;
  • 6 linguri iaurt grecesc;
  • 6 lingurite miere;
  • 1 lingurita extract de vanilie;
  • 20 grame radacina ghimbir razuit;
  • 125 grame zmeura; 
  • zeama de la o jumatate de lamaie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni si rubarba:

1. Capsunii se curata de frunze si se spala.


2. Rubarba se spala, se sterge, se taie cubulete si se pune in blender impreuna cu capsunii.


3. Peste capsuni se adauga iaurt, miere, ghimbir razuit, extract de vanilie. Se adauga rubarba si se dau prin blender pana se fac pasta.


4. Zeama de lamaie se adauga pentru a evita formarea firisoarelor de gheata.


5. Se toarna intreaga compozitie intr-un recipient si se lasa la congelator pentru minim 2-3 ore.


6. Zmeura se taie bucatele si se distribuie uniform in compozitie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capsuni si rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Corinuta 1

29.05.2013, 12:31

Si eu vreau!

Panacris 1

29.05.2013, 15:06

Am văzut și eu rubarbă la LIDL,cîteva fire 10 lei. Și când îmi aduc aminte că la noi, în copilărie (În Oțelu-Roșu) creștea pe marginea drumului

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 15:34

Panacris,la Lidl le-am gasit si eu dar nu eram grozave, mi-ar fi placut un pic mai rosii o sa caut si in piata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pasta de zahar pentru decorat