Fursecuri cu fistic

de meosiris in Dulciuri, 6 Ian 2011 | 3627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100g unt
  • 500g faina
  • 50g zahar
  • 200g miere
  • 1 galbenus
  • 1/2 praf de copt
  • 200g ciocolata neagra
  • 200g ciocolata alba
  • 50g fistic.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fistic:

Amestecam bine mierea cu untul topit, apoi punem galbenusul si zaharul.


Omogenizam si adaugam faina impreuna cu praful de copt.


Framantam un aluat din care intindem o foaie subtire si incepem sa taiem diverse forme. Eu le-am facut sub forma de stelute. Punem stelutele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem 12-15 minute la foc mediu.


Cand sunt gata, le scoatem si le lasam sa se raceasca complet, apoi lipim cate 2 cu ciocolata neagra. Deasupra fiecarui fursec ungem putina ciocolata alba si presaram cu fisticul tocat marunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

madi_marin 1

06.01.2011, 20:23

ce frumoase sunt...... minunate.....

Bunica 1

09.01.2011, 09:38

Sunt frumoase si gustoase !

meosiris 1

09.01.2011, 14:42

Ma bucur tare mult ca va plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)