Rulouri rapide

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Apr 2016 | 1667 vizualizari

 

Cand iti apar pretenarii pe la usa si musai sa le servesti ceva dulce...

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foitaj Bella
  • Crema
  • 4 oua
  • 200 g zahar brun
  • 800 ml lapte
  • 2 linguri amidon Dr. Oetker
  • 1 pliculet vanilie bourbon
  • 60 g unt
  • decor
  • capsuni
  • sos de ciocolata si zahar pudra
Portii: 27
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri rapide:

Mai intai lasam sa se dezghete aluatul ( eu nu prea am avut timp de asa ceva), il taiem in fasii lungi de grosimea degetului mare. Infasuram fiecare fasie pe forma de rulou si o asezam in tava speciala pentru rulouri ( adica niste cuie infipte intr-o placa care sa incapa in tava de la aragaz, tepele lui Tepes). Dam tava la cuptorul preincalzit, sunt gata cand incep sa se rumeneasca. Le scoatem din cuptor, scoatem rulourile si lasam la racit.


Crema: Intr-o cratita cu fundul dublu punem ouale, adaugam zaharul omogenizam, apoi adaugam amidonul si vanilia bourbon, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, subtiem cu laptele si punem cratita pe foc. amestecam continuu pana ce se ingroasa crema, dam de pe foc, adaugam untul si maestecam bine. acoperim cratita cu folie alimentara sa nu prinda pojghita. Luam fiecare rulou in parte si il umplem cu crema inca calduta, asezam deasupra cate-o capsuna si turnam deasupra sos de ciocolata, apoi pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

05.04.2016, 02:22

V ai cum arata Am sa te anunt cand pornesc ))

anca_rm 1

06.04.2016, 09:12

rapid, gustos si frumos

Andreea Caroline 1

09.04.2016, 13:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti ( de post )