Inghetata cu coacaze

de mihaelaM in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 1613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4linguri zahar
  • 4oua
  • 1cutie frisca lichida hulala(500ml)
  • dulceata de coacaze(5linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu coacaze:

Laptele il punem la fiert.Galbenusurile le frecam cu 2linguri zahar bine dupa care le punem peste lapte ,dar cand laptele a dat in fiert si amestecam continuu pana se ingroasa.


Stingem focul si lasam sa se raceasca bine ,apoi adaugam albusurile batute spuma tare cu restul de zahar.


Batem si frisca , dupa care o amestecam in compozitie si punem in congelator cam 1ora cat sa inghete putin.


Scoatem vasul si adaugam coacazele si apoi putem pune in pahare de plastic.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

coacazele au fost puse dupa ce compozitia a inghetat fiindca altfel se duceau pe fundul paharelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:26

multumesc din suflet pt cele ce m-au vizitat

adry88 1

31.05.2011, 16:00

vreau si eu

mihaelaM 1

01.06.2011, 16:12

sigur Eduard dar trebuie sa mai fac ca s-a terminat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni