Inghetata cu fructe de padure

de rodicamaria in Dulciuri, 10 Iul 2011 | 2223 vizualizari

 

Dac mama a copt prajitura eu am facut inghetata.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fructe de padure(de la congelator)
  • 200 ml frisca(o cutie mica HuLaLa)
  • 2-3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu fructe de padure:

Fructele ,asa inghetate ,le-am pus intr-o craticioara teflonata,impreuna cu zaharul.Le-am pus la foc pana s-au dezghetat fructele si in zeama care si-au lasat-o s-a topit zaharul.Nu le-am fiert si le-am amestecat cu grija sa ramana fructele cat mai intregi.Am dat deoparte si am lasat sa se raceasca,apoi am dat la frigider 4-5 ore.


Am batut frisca,nu de tot,cateva ture cu mixerul.Am avut frisca vegetala si aceasta se bate repede, apoi am adaugat "gemul"de fructe de padure si amestecat usor,sa ramana fructele cat mai intregi,dar sa fie totusi bine incorporate in frisca.Am dat la masina de inghetata 20 min si apoi la congelator peste noapte.


A iesit o inghetata cremoasa fara nici un ac de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

adry88 1

10.07.2011, 21:26

ce bn prinde inghetata pe caldura asta imi place

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:35

Lau 1

11.07.2011, 13:49

pe caldura asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Parfe tricolor cu nuca si alune