Inghetata cu halva

de aziz in Dulciuri, 8 Iun 2012 | 1468 vizualizari

 

Inghetata,inghetata,inghetata.........e cald dom'le .....ideea am luat-o de la Furnicuta Boscodina ........asa ca daca va place halvaua ati putea da o sansa acestei inghetate..... oricum vara e lunga si,, arzatoare,,..........

 

INGREDIENTE

  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 100 gr halva de vanilie
  • 2 linguri tahini(pasta de susan)
  • daca va place dulce la maxim adaugati si niscai zahar
  • furnici de ciocolata :)))
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu halva:

Amestecam smantana pentru frisca cu halvaua sfaramata si pasta de tahini punem in caserola si adaugam si furnicile de ciocolata .Lasam cam 2 ore la congelator......interesanta....gustoasa........racoroasa....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu halva" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

aziz 1

08.06.2012, 16:20

merci alinutz

mamaieelena 1

08.06.2012, 20:49

place mult

aziz 1

09.06.2012, 08:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcov ,mar si nuci